ФОТОБИЗНЕС

Вибір техніки - Форум
Главная | Регистрация | Вход

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Вибір техніки
JossДата: Четверг, 18.09.2008, 10:41 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Всім привіт !
Знаю, що тема про вибір техніки досить таки заїзджена.
Але питаю тому, що чув від Спецназу, що ти (якщо можна нати smile ), Сміт, збирався міняти камеру, тому також можливо терзався вибором. Або ти вже строго далі по Ніконам виступаєш. Може вже щось придбав то скажи, що, обоснуй так сказати.

По порядку.
До чого схиляюся я, далі по пріорітету.
1. Pentax К200D, хоча конкретно є пропозиція К200К (з Гамерики може підвезуть), думаю що то одна і та сама модель, в інеті ніфіга інформації не нарив. Камера дешева, досить швидка і функціонална, щось там трохи пиловологозахисна, має стабілізацію в боді, 10 МП. З мінусів, що не дотягує по швидкості до напівпрофесійних.
2. Pentax К10D. Попередник К200D (К200D зробили з К10D, щось врубали, щось додали). Трохи дорожчий буде наверно за К200D, але вже швидший і на децил професійніший.
3. Pentax К20D. Ну сама новіша і навороченіша модель, Все добре але ціна наверно добавить мінусів. Може навіть відкине в кінець списку (перед Кеноном Д40).
З оптики до Pentax - два варіанти або дабл кіт, точно не памятаю, або щось з універсального 28-130, чи що там, Ні і фікс в нагрузку 50/1,4 він там чомусь дуже дешевий.

4. Nikon D80. Раніше схилявся до цієї камери. Але зараз вона вже застара для теперішнього дня. Немає стабілізації... А так навіть не знаю, немає до чого придертися.
З оптики щось універсальне 28-80, або 28-130.

4. Canon D30. У всіх питаннях хороша камера, питання чи буде в наявності.

5. Canon D40. Ще більш хороша камера але і ціна

Ну і вспалах якийсь.

Сонькам, Кенонам 400/450, Ніконам 40/40х/60, Олімпусам всім, чомусь не довіряю і душа не лежить. Ось такі муки. :-)

Ось таке питання. Може щось підкажеш.

Ну а якщо обзаведуся камерою, то тоді тримайся :-) . Я так думаю...

AdminДата: Четверг, 18.09.2008, 21:26 | Сообщение # 2
Admin
В мене на вибір тільки одна камера - Nikon D300. biggrin Nikon - тому що так склалося, що крім Ніконів, як ти кажеш, більше нікому не довіряю. A D300 - тому що D3 не можу собі позволити... Ну а на рахунок D40, 60, 80 - ні. Не знаю, просто в кожного свої вимоги до фотоапарату, але мені - ні. Комусь вони можливо підійдуть, але не мені. На рахунок Пентакса нічого не можу сказати, не знайомий я з цією фірмою взагалі. На рахунок Кенона - чув що і 30 і 40 - непогані апарати. Оптика це тема взагалі болюча і тут щось радити... Особисто я знімаю самим дешевим і самим мильним 18-55, який всі радять викинути зразу після купівлі. Але я до нього звик, знаю всі слабкі і сильні сторони. І іноді фотки виходять ліпші чим в тих хто знімає лінзами за 1000+$. Думаю коли візьму D300 буду теж брати якийсь зум (шось тіпа 28-80). Ну вроді би все сказав. А взагалі радив би тобі отут почитати, є багато корисного http://www.zastavkin.com/forum/viewforum.php?f=43

JossДата: Пятница, 19.09.2008, 11:38 | Сообщение # 3
Рядовой
> Ну а на рахунок D40, 60, 80 - ні.

А чому така недовіра до D80 ?
Можеш розжувати.

AdminДата: Пятница, 19.09.2008, 12:26 | Сообщение # 4
Admin
Я написав що мені "ні". По перше переходити з Д70 на Д80 нелогічно. Різниця між ними мінімальна. По друге чув відгуки тих, хто перейшов з Д70 на Д80 - люди розчарувалися. Звичайно, якщо брати Д80 в якості першої дзеркалки то це зовсім інше, тоді він після мильниці здасться суперкрутим апаратом. Просто часто читаю форуми ніконістів, так от він чомусь не попадає до вдалих моделей. Вдалими рахуються Д50, Д70, Д200, Д300, Д3. А взагалі тут на форумі є дядько N-LM з Д80, може він щось краще скаже... Звичайно хвалити почне biggrin

MonaxДата: Понедельник, 29.09.2008, 12:40 | Сообщение # 5
Генералиссимус
Joss
4. Nikon D80. Раніше схилявся до цієї камери. Але зараз вона вже застара для теперішнього дня. Немає стабілізації...

В дзеркальних фотокамерах стабілізатор є в об'єктивах. Тільки ці об'єктиви набагато дорожче коштують ніж без стабу.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Форма входа
Друзья сайта
      ТЕГI   
Shutterstock, Shutter, Istock, Istockphoto, Dreamstime, Dreams, Fotolia, Stockxpert, Lori, Лори, фотобанк, фотобанки, фотодело, как заработать на своих фото, фотография, фотографиях, стоки, сток, микросток, фотограф, как работать с фотобанком, экзамен, Лорі, фотосправа, як заробити на своїх фото, заробляти, фотографія, фотографіях, стоки, сток, мікросток, фотограф, як працювати з фотобанком, екзамен, кмить, иван, кміть, іван, smit
Статистика
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 35
Copyright MyCorp © 2025